Djurisic se izvinio putnicima nakon nedjelju dana

Objavljeno: 31.01.2005, 20:43h

Predsjednik crnogorske aviokompanije “Montenegroerlajns” Zoran Djurisic se danas izvinio putnicima na letu Beograd – Podgorica zbog njegove prvobitne izjave date na konferenciji za novinare dan nakon sto je aviona te kompanije “Foker 100”, prilikom prizemljenja, iskliznuo sa piste na aerodromu “Golubovci”. Djurisic se pravdao da mu je “pala koncentracija” i da je kasnije vidio da je pogrijesio. “Montenegroerlajns” je saopstila da je “Djurisic ubijedjen kako ce svi propusti biti identifikovani, kao i da odgovornost nece nikoga zaobici, od sistema do pojedinca”. Na konferenciji za stampu prije skoro nedjelju dana, prvi covjek nacionalne aviokompanije je, odgovarajuci na novinarska pitanja u vezi sa trpljenjem putnika, kazao: “Sto pretrpljeno… oni su dali aplauz… sto su pjesacili dva kilometra… pa sto… dacemo po jednu kartu za medjunarodne ili domace letove…”.

Predsjednik crnogorske aviokompanije “Montenegroerlajns” Zoran Djurisic se danas izvinio putnicima na letu Beograd – Podgorica zbog njegove prvobitne izjave date na konferenciji za novinare dan nakon sto je aviona te kompanije “Foker 100”, prilikom prizemljenja, iskliznuo sa piste na aerodromu “Golubovci”. Djurisic se pravdao da mu je “pala koncentracija” i da je kasnije vidio da je pogrijesio.

“Montenegroerlajns” je saopstila da je “Djurisic ubijedjen kako ce svi propusti biti identifikovani, kao i da odgovornost nece nikoga zaobici, od sistema do pojedinca”.

Na konferenciji za stampu prije skoro nedjelju dana, prvi covjek nacionalne aviokompanije je, odgovarajuci na novinarska pitanja u vezi sa trpljenjem putnika, kazao: “Sto pretrpljeno… oni su dali aplauz… sto su pjesacili dva kilometra… pa sto… dacemo po jednu kartu za medjunarodne ili domace letove…”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register