Karic za “ultradesne Crnogorce” predvidio rezervat

Objavljeno: 31.12.2004, 14:03h

Crnogorski mediji su prenijeli izjavu Bogoljuba Karica, lidera Pokreta snaga Srbije, da za one iz Crne Gore koji odbijaju bilo kakvu vezu sa Srbijom i srpstvom “treba da napravi rezervat, kao sto su nekad Amerikanci pravili za Indijance”. “Kada dodju ti ultradesni Crnogorci u Srbiju, bice u karantinu od sedam dana do sest mjeseci, prvo da nauce srpski jezik, posto se po njima crnogorski razlikuje 99 odsto od srpskog”, kazao je Karic, dodajuci da za takve treba uvesti “najcrnje pasose koji postoje”. “Oni cine najvecu stetu Crnogorcima u Crnoj Gori, a isto tako najvecu stetu Srbima”, porucio je Karic.

Crnogorski mediji su prenijeli izjavu Bogoljuba Karica, lidera Pokreta snaga Srbije, da za one iz Crne Gore koji odbijaju bilo kakvu vezu sa Srbijom i srpstvom “treba da napravi rezervat, kao sto su nekad Amerikanci pravili za Indijance”.

“Kada dodju ti ultradesni Crnogorci u Srbiju, bice u karantinu od sedam dana do sest mjeseci, prvo da nauce srpski jezik, posto se po njima crnogorski razlikuje 99 odsto od srpskog”, kazao je Karic, dodajuci da za takve treba uvesti “najcrnje pasose koji postoje”. “Oni cine najvecu stetu Crnogorcima u Crnoj Gori, a isto tako najvecu stetu Srbima”, porucio je Karic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register