Bus pozvan da odrzi predavanje u Podgorici

Objavljeno: 31.12.2004, 13:39h

Predsjednik SAD Dzordz Bus pozvan je da odrzi predavanje na postdiplomskim studijama “Preduzetnicka ekonomija”, Ekonomskog fakulteta u Podgorici, otkrio je profesor dr Veselin Vukotic u intervjuu za “Vijesti”. “Imajuci u vidu kvalitet i misiju ovih studija, kao i cinjenicu da ovdje dolaze najpoznatiji profesori iz svijeta, mi smo poslali poziv i predsjedniku SAD Dzordzu Busu, da odrzi predavanje na postdiplomskih studijama. Mi smo imali reference da ga pozovemo, a da li ce doci… Vidjecemo. Ako ga ne pozovemo, sigurno nece doci”, kazao je dr Vukotic.

Predsjednik SAD Dzordz Bus pozvan je da odrzi predavanje na postdiplomskim studijama “Preduzetnicka ekonomija”, Ekonomskog fakulteta u Podgorici, otkrio je profesor dr Veselin Vukotic u intervjuu za “Vijesti”.

“Imajuci u vidu kvalitet i misiju ovih studija, kao i cinjenicu da ovdje dolaze najpoznatiji profesori iz svijeta, mi smo poslali poziv i predsjedniku SAD Dzordzu Busu, da odrzi predavanje na postdiplomskih studijama. Mi smo imali reference da ga pozovemo, a da li ce doci… Vidjecemo. Ako ga ne pozovemo, sigurno nece doci”, kazao je dr Vukotic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register