Todorovic: Uzecete pare a onda ce Srbija da ih vraca

Objavljeno: 09.12.2004, 13:23h

Poslanici Skupstine SiCG ratikifkovali su danas sporazum o kreditu za razvoj za strukturno prilagodjavanje Crne Gore. Poslanik Srpske radikalne stranke Dragan Todorovic usprotivio se u raspravi usvajanju sporazuma, navodeci da je “jasna namera Crne Gore da se otcepi”, a “kada su pare u pitanju zele da se naslone na drzavu zajednicu”. “Prihvatate NBS, uzecete pare, a onda ce Srbija da ih vraca”, rekao je on. Ministrar za ekonomske odnose sa inostranstvom Predrag Ivanovic rekao je da ni u jednoj varijanti vracanje kredita ne moze pasti na ledja Srbije ili SiCG.

Poslanici Skupstine SiCG ratikifkovali su danas sporazum o kreditu za razvoj za strukturno prilagodjavanje Crne Gore. Poslanik Srpske radikalne stranke Dragan Todorovic usprotivio se u raspravi usvajanju sporazuma, navodeci da je “jasna namera Crne Gore da se otcepi”, a “kada su pare u pitanju zele da se naslone na drzavu zajednicu”. “Prihvatate NBS, uzecete pare, a onda ce Srbija da ih vraca”, rekao je on.

Ministrar za ekonomske odnose sa inostranstvom Predrag Ivanovic rekao je da ni u jednoj varijanti vracanje kredita ne moze pasti na ledja Srbije ili SiCG.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register