Skupstina SiCG i o kreditu za Crnu Goru

Objavljeno: 09.12.2004, 12:02h

Poslanici Skupstine SiCG razmatrace danas Predloge zakona o ratifikaciji Sporazuma o kreditu Medjunarodnog udruzenja za razvoj i zaduzenju drzavne zajednice kod te finansijske institucije. Kako prenosi RTCG, rijec je o 18 miliona dolara drugog kredita za strukturno prilagodjavanje Crne Gore, koji nije ratifikovan krajem novembra, jer su partije iz Srbije odbile da tu tacku uvrste u dnevni red po hitnom postupku. Iz beogradske kancelarije Svjetske banke, ciji je dio Medjunarodno udruzenje za razvoj, je tada saopsteno da je to velika steta za Crnu Goru, posto ce, umjesto da odmah povuce novac, imati i dodatne troskove.

Poslanici Skupstine SiCG razmatrace danas Predloge zakona o ratifikaciji Sporazuma o kreditu Medjunarodnog udruzenja za razvoj i zaduzenju drzavne zajednice kod te finansijske institucije. Kako prenosi RTCG, rijec je o 18 miliona dolara drugog kredita za strukturno prilagodjavanje Crne Gore, koji nije ratifikovan krajem novembra, jer su partije iz Srbije odbile da tu tacku uvrste u dnevni red po hitnom postupku.

Iz beogradske kancelarije Svjetske banke, ciji je dio Medjunarodno udruzenje za razvoj, je tada saopsteno da je to velika steta za Crnu Goru, posto ce, umjesto da odmah povuce novac, imati i dodatne troskove.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register