Pomjeren datum osnivanja savjeta pokreta za nezavisnost

Objavljeno: 08.12.2004, 20:17h

Rade Bojovic, koordinator inicijativne grupe za osnivanje savjeta pokreta za nezavisnost, saopstio je da ce taj savjet biti konstituisan u januaru iduce, a ne u drugoj polovini decembra ove godine, kako je ranije najavljivao, prenijela je RTV Crne Gore. Bojovic je za agenciju Mina kazao da je termin pomjeren zbog novogodisnjih praznika i nemogucnosti okupljanja svih clanova savjeta. On je rekao da na osnivackoj sjednici savjeta pokreta za nezavisnost ocekuje prisustvo blizu 100 osvjedocenih pobornika crnogorske suverenosti iz politickog, javnog i kulturnog zivota.

Rade Bojovic, koordinator inicijativne grupe za osnivanje savjeta pokreta za nezavisnost, saopstio je da ce taj savjet biti konstituisan u januaru iduce, a ne u drugoj polovini decembra ove godine, kako je ranije najavljivao, prenijela je RTV Crne Gore.

Bojovic je za agenciju Mina kazao da je termin pomjeren zbog novogodisnjih praznika i nemogucnosti okupljanja svih clanova savjeta. On je rekao da na osnivackoj sjednici savjeta pokreta za nezavisnost ocekuje prisustvo blizu 100 osvjedocenih pobornika crnogorske suverenosti iz politickog, javnog i kulturnog zivota.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register