Draskovic: Beograd i Podgorica ne uskladjuju stavove

Objavljeno: 08.12.2004, 21:44h

Ministar spoljnih poslova SiCG Vuk Draskovic izjavio je danas da se stavovi Beograda i Podgorice ne uskladjuju i da on nema nikakve odnose sa sefom crnogorske diplomatije Miodragom Vlahovicem, ali da odlicno saradjuje sa ambasadorima iz Crne Gore. “Ja nemam nikakve odnose s ministrom inostranih poslova Crne Gore, po Ustavnoj povelji”, rekao je Draskovic pred Odborom Skupstine SiCG za spoljnu politiku. “Stavove niti uskladjujemo niti mozemo da ih uskladjujemo niti smo duzni da to cinimo”, kazao je on, komentarisuci Vlahovicevu tvrdnju da je praksa Ministarstva spoljnih poslova SiCG da se, bez prethodnih konsultacija s crnogorskom vladom, “promovisu odredjeni stavovi kao zajednicki”.

Ministar spoljnih poslova SiCG Vuk Draskovic izjavio je danas da se stavovi Beograda i Podgorice ne uskladjuju i da on nema nikakve odnose sa sefom crnogorske diplomatije Miodragom Vlahovicem, ali da odlicno saradjuje sa ambasadorima iz Crne Gore. “Ja nemam nikakve odnose s ministrom inostranih poslova Crne Gore, po Ustavnoj povelji”, rekao je Draskovic pred Odborom Skupstine SiCG za spoljnu politiku.

“Stavove niti uskladjujemo niti mozemo da ih uskladjujemo niti smo duzni da to cinimo”, kazao je on, komentarisuci Vlahovicevu tvrdnju da je praksa Ministarstva spoljnih poslova SiCG da se, bez prethodnih konsultacija s crnogorskom vladom, “promovisu odredjeni stavovi kao zajednicki”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register