Debata okoncana, glasanje o Deklaraciji 14. decembra

Objavljeno: 08.12.2004, 21:47h

Danas je okoncana parlamentarna debata o Deklaraciji za zastiti Tere, ali je, prema dogovoru poslanickih klubova, glasanje o tom dokumentu odgodjeno za utorak 14. decembra, zbog odsustva pojedinih poslanika. Ppredlagaci Deklaracije, koje je u parlamentu predstavljao Sinisa Stevovic, nijesu prihvatile predlog poslanika DPS-a i potpredsjednika parlamenta Dragana Kujovica, da se formira radna grupa, sastavljena od predstavnika svih partija, koja bi doradila tekst Deklaracije kako bi on bio prihvatljiv za sve.

Danas je okoncana parlamentarna debata o Deklaraciji za zastiti Tere, ali je, prema dogovoru poslanickih klubova, glasanje o tom dokumentu odgodjeno za utorak 14. decembra, zbog odsustva pojedinih poslanika.

Ppredlagaci Deklaracije, koje je u parlamentu predstavljao Sinisa Stevovic, nijesu prihvatile predlog poslanika DPS-a i potpredsjednika parlamenta Dragana Kujovica, da se formira radna grupa, sastavljena od predstavnika svih partija, koja bi doradila tekst Deklaracije kako bi on bio prihvatljiv za sve.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register