Zavrsen Cetinjski parlamentarni forum

Objavljeno: 30.11.2004, 14:43h

Predsjednici i clanovi odbora za odbranu i bezbjednost zemalja Jadransko – Jonske inicijative usvojili su na zasijedanju u Cetinju zajednicku izjavu u kojoj se istice da je potrebno preduzeti sve neophodne mjere kako bi se odgovorilo na opasnost od terorizma i suzbio organizovani kriminal u regionu. S tim u vezi dogovoreno je uspostavljanje bolje komunikacije izmedju nadleznih parlamentarnih odbora zemalja Jadransko-Jonske inicijative. Usvajanjem Izjave zavrsen je dvodnevni rad Cetinjskog parlamentarnog foruma, na kome su, pored parlamentaraca regiona, prisustvovali i predstavnici zemalja EU, NATO-a, Savjeta Evrope i OEBS-a i drugih evropskih institucija.

Predsjednici i clanovi odbora za odbranu i bezbjednost zemalja Jadransko – Jonske inicijative usvojili su na zasijedanju u Cetinju zajednicku izjavu u kojoj se istice da je potrebno preduzeti sve neophodne mjere kako bi se odgovorilo na opasnost od terorizma i suzbio organizovani kriminal u regionu. S tim u vezi dogovoreno je uspostavljanje bolje komunikacije izmedju nadleznih parlamentarnih odbora zemalja Jadransko-Jonske inicijative.

Usvajanjem Izjave zavrsen je dvodnevni rad Cetinjskog parlamentarnog foruma, na kome su, pored parlamentaraca regiona, prisustvovali i predstavnici zemalja EU, NATO-a, Savjeta Evrope i OEBS-a i drugih evropskih institucija.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register