Tragovi zene na mecima

Objavljeno: 30.11.2004, 21:34h

Na mecima izvadjenim iz tijela gardista Dragana Jakovljevica i Drazena Milovanovica, koji su 5. oktobra poginuli u Topcideru, pronadjen je DNK zenske osobe, pise “Blic”, ne navodeci izvor. Analiza dva puscana zrna obavljena je na zahtjev nezavisne komisije i DNK Jakovljevica i Milovanovica nijesu pronadjeni. Za sada nije poznato kako su se na mecima nasli tragovi osobe zenskog pola, kao i da li je to povezano sa pogibijom vojnika. Clanovi komisije, prema saznanjima “Blica”, to smatraju jednim od nedostataka na osnovu koga se zakljuci istrage Vojnog suda mogu smatrati netacnim.

Na mecima izvadjenim iz tijela gardista Dragana Jakovljevica i Drazena Milovanovica, koji su 5. oktobra poginuli u Topcideru, pronadjen je DNK zenske osobe, pise “Blic”, ne navodeci izvor.

Analiza dva puscana zrna obavljena je na zahtjev nezavisne komisije i DNK Jakovljevica i Milovanovica nijesu pronadjeni. Za sada nije poznato kako su se na mecima nasli tragovi osobe zenskog pola, kao i da li je to povezano sa pogibijom vojnika. Clanovi komisije, prema saznanjima “Blica”, to smatraju jednim od nedostataka na osnovu koga se zakljuci istrage Vojnog suda mogu smatrati netacnim.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register