Otkriveni podaci o ubistvima Srba u Sarajevu

Objavljeno: 30.11.2004, 22:45h

Pronadjeno je 5.000 dosijea sa podacima o zrtvama rata srpske nacionalnosti u Sarajevu, prenijeli subeogradski mediji, pozivajuci se na izjavu Dragomira Andana, nacelnika policije u Istocnom Sarajevu, datu TV BiH. On je kazao da se dokumentacija odnosi na zrtve sa podrucja Sarajeva, a da se u dosijeima navode mjesta sahrane ubijenih osoba, podaci ko ih je ubio i fotografije pojedinih Srba koji su ubijeni od 1992. do 1995. godine na podrucju Vogosce, Ilijasa, Hadzica, te u svim sarajevskim opstinama. Andan je pozvao sve gradjane koji imaju neke informacije o pocinjenim ratnim zlocinima da se obrate Centru javne bezbjednosti Istocno Sarajevo.

Pronadjeno je 5.000 dosijea sa podacima o zrtvama rata srpske nacionalnosti u Sarajevu, prenijeli subeogradski mediji, pozivajuci se na izjavu Dragomira Andana, nacelnika policije u Istocnom Sarajevu, datu TV BiH. On je kazao da se dokumentacija odnosi na zrtve sa podrucja Sarajeva, a da se u dosijeima navode mjesta sahrane ubijenih osoba, podaci ko ih je ubio i fotografije pojedinih Srba koji su ubijeni od 1992. do 1995. godine na podrucju Vogosce, Ilijasa, Hadzica, te u svim sarajevskim opstinama.

Andan je pozvao sve gradjane koji imaju neke informacije o pocinjenim ratnim zlocinima da se obrate Centru javne bezbjednosti Istocno Sarajevo.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register