Clan vladine komisije porucio Orlandicu da mu je pamentije da cuti

Objavljeno: 30.11.2004, 16:22h

Zivojin Aleksic, predsjednik komisije koju je formirala crnogorska Vlada da ispita ponasanje policije u slucaju trgovine ljudima, porucio je Micu Orlandicu, pomocniku ministra unutrasnjih poslova da mu je pametnije da cuti, umjesto sto napada izvjestaj Komisije. Aleksic je kazao da je Orlandic dao izjavu Komisiji, ali je dodao da ne moze javno da polemise sa njim, osim ako ga Vlada Crne Gore ili MUP oslobode cuvanja sluzbene tajne. “Zasto oni koji kritikuju izvjestaj komisije ne odgovore konkretno: kako se desilo da S.C. bude tri godine u Crnoj Gori bez dokumenata; zasto su trake sa njenim izjavama umnozene u velikom broju primjeraka i drugo”, prenijeli su mediji Aleksiceve rijeci.

Zivojin Aleksic, predsjednik komisije koju je formirala crnogorska Vlada da ispita ponasanje policije u slucaju trgovine ljudima, porucio je Micu Orlandicu, pomocniku ministra unutrasnjih poslova da mu je pametnije da cuti, umjesto sto napada izvjestaj Komisije. Aleksic je kazao da je Orlandic dao izjavu Komisiji, ali je dodao da ne moze javno da polemise sa njim, osim ako ga Vlada Crne Gore ili MUP oslobode cuvanja sluzbene tajne.

“Zasto oni koji kritikuju izvjestaj komisije ne odgovore konkretno: kako se desilo da S.C. bude tri godine u Crnoj Gori bez dokumenata; zasto su trake sa njenim izjavama umnozene u velikom broju primjeraka i drugo”, prenijeli su mediji Aleksiceve rijeci.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register