SNS pozvala Srbe u Americi da glasaju za Busa

Objavljeno: 27.10.2004, 14:08h

Srpska narodna stranka pozvala je danas Srbe u Americi da na predsjednickim izborima glasaju za Dzorza Busa koji je svojom politikom “zastitio Srbe”. Kako je javila je agencija Mina, predsjednik SNS-a Andrija Mandic je, u izjavi, kojom se obraca Amerikancima srpskog porijekla i americkim Srbima, naveo da “Bus do sada nicim nije ugrozio nacionalne interese naseg naroda”. “Sta bi se dogodilo kada bi na izborima pobijedio senator Dzoni Keri vec je najavio njegov potencijalni drzavni sekretar Ricard Holbruk rekavsi da dezintegracija Jugoslavije nece biti zavrsena dok se od Srbije ne odvoje Kosovo i Metohija i Crna Gora”, naveo je Mandic. Prema njegovim rijecima, upravo iz tog razloga separatisticki antisrpski rezimi u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji prizeljkuju pobjedu Kerija.

Srpska narodna stranka pozvala je danas Srbe u Americi da na predsjednickim izborima glasaju za Dzorza Busa koji je svojom politikom “zastitio Srbe”. Kako je javila je agencija Mina, predsjednik SNS-a Andrija Mandic je, u izjavi, kojom se obraca Amerikancima srpskog porijekla i americkim Srbima, naveo da “Bus do sada nicim nije ugrozio nacionalne interese naseg naroda”.

“Sta bi se dogodilo kada bi na izborima pobijedio senator Dzoni Keri vec je najavio njegov potencijalni drzavni sekretar Ricard Holbruk rekavsi da dezintegracija Jugoslavije nece biti zavrsena dok se od Srbije ne odvoje Kosovo i Metohija i Crna Gora”, naveo je Mandic. Prema njegovim rijecima, upravo iz tog razloga separatisticki antisrpski rezimi u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji prizeljkuju pobjedu Kerija.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register