Ratni brodovi NATO uplovili u Kotor i Bar

Objavljeno: 27.10.2004, 14:39h

Sest ratnih brodova NATO uplovilo je u luke Kotor i Bar, u okviru zvanicne posjete Korpusu Ratne mornarice VSiCG. Ti ratni brodovi su iz sastava Stalnih pomorskih snaga NATO za Mediteran. Oni ce u Crnoj Gori ostati do 30. oktobra. Za vrijeme boravka u Kotoru posade brodova upoznace se sa prirodnim i kulturnim vrijednostima Boke i Crne Gore, a bice organizovana i sportska takmicenja sa pripadnicima Korpusa RM SiCG, javila je agencija Beta. STANAVFORMED je multinacionalna vojna pomorska formacija koja osim izvodjenja stalnog programa operacionog uvjezbavanja clanica, u sklopu redovnih zadataka ima i uobicajene posjete svojih brodova lukama u Mediteranu i van njega u NATO i drzavama koje zele pristupiti toj alijansi.

Sest ratnih brodova NATO uplovilo je u luke Kotor i Bar, u okviru zvanicne posjete Korpusu Ratne mornarice VSiCG. Ti ratni brodovi su iz sastava Stalnih pomorskih snaga NATO za Mediteran. Oni ce u Crnoj Gori ostati do 30. oktobra. Za vrijeme boravka u Kotoru posade brodova upoznace se sa prirodnim i kulturnim vrijednostima Boke i Crne Gore, a bice organizovana i sportska takmicenja sa pripadnicima Korpusa RM SiCG, javila je agencija Beta.

STANAVFORMED je multinacionalna vojna pomorska formacija koja osim izvodjenja stalnog programa operacionog uvjezbavanja clanica, u sklopu redovnih zadataka ima i uobicajene posjete svojih brodova lukama u Mediteranu i van njega u NATO i drzavama koje zele pristupiti toj alijansi.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register