Crna Gora na putu za clanstvo u Egmont grupi

Objavljeno: 27.10.2004, 13:18h

Crna Gora je na putu da ispuni uslove za uclanjenje u Medjunarodno udruzenje finansijskih obavjestajnih sluzbi, “Egmont grupu”, najavljeno je iz crnogorske Uprave za sprjecavanje pranja novca. Prema najavama, Crna Gora bi vec u junu 2005. godine mogla postati clan “Egmont grupe”, posto vec sada razmjenjuje informacije sa stranim finansijskim obavjestajnim sluzbama. Iz Uprave za sprjecavanje pranja novca ocijenjeno je da je Crna Gora uspostavila kontrolu finansijskih i drugih transakcija i da ima uspjeha u toj oblasti. Uprava za sprjecavanje pranja novca osnovana je u Crnoj Gori prije sest mjeseci, a prije toga je povodom njenog osnivanja usvojen i poseban zakon.

Crna Gora je na putu da ispuni uslove za uclanjenje u Medjunarodno udruzenje finansijskih obavjestajnih sluzbi, “Egmont grupu”, najavljeno je iz crnogorske Uprave za sprjecavanje pranja novca. Prema najavama, Crna Gora bi vec u junu 2005. godine mogla postati clan “Egmont grupe”, posto vec sada razmjenjuje informacije sa stranim finansijskim obavjestajnim sluzbama. Iz Uprave za sprjecavanje pranja novca ocijenjeno je da je Crna Gora uspostavila kontrolu finansijskih i drugih transakcija i da ima uspjeha u toj oblasti.

Uprava za sprjecavanje pranja novca osnovana je u Crnoj Gori prije sest mjeseci, a prije toga je povodom njenog osnivanja usvojen i poseban zakon.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register