Bice nastavlhena kampanja “…jer Potrosac je zakon”

Objavljeno: 27.10.2004, 13:24h

Kampanja “…jer Potrosac je zakon”, pokazala se efikasnom i ovakav model saradnje gradjana i nadleznih drzavnih organa najvjerovatnije ce biti nastavljen, najavljeno je iz Centra za zastitu potrosaca. Predsjednica CEZAP-a Olga Nikcevic je najavila da ce telefon za primjedbe 081 20 28 40 ostati u funkciji i nakon oktobra. CEZAP je, u saradnji sa mrezom nevladinih organizacija Akcija i kancelarijom ORT programa americke Agencije za medjunarodni razvoj, 1. oktobra pokrenuo jednomjesecnu kampanju pod nazivom “… jer Potrosac je zakon”, kao prvi dio ovogodisnjih Reformi za zdravo drustvo.

Kampanja “…jer Potrosac je zakon”, pokazala se efikasnom i ovakav model saradnje gradjana i nadleznih drzavnih organa najvjerovatnije ce biti nastavljen, najavljeno je iz Centra za zastitu potrosaca. Predsjednica CEZAP-a Olga Nikcevic je najavila da ce telefon za primjedbe 081 20 28 40 ostati u funkciji i nakon oktobra.

CEZAP je, u saradnji sa mrezom nevladinih organizacija Akcija i kancelarijom ORT programa americke Agencije za medjunarodni razvoj, 1. oktobra pokrenuo jednomjesecnu kampanju pod nazivom “… jer Potrosac je zakon”, kao prvi dio ovogodisnjih Reformi za zdravo drustvo.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register