Rackovic: Vise nevolja s podjelom aktive i pasive NBJ

Objavljeno: 21.10.2004, 11:09h

Crnogorski kopredsjednik Komisije za utvrdjivanje imovine neophodne za funkcionisanje drzavne zajednice i pomocnik ministra finansija u Vladi Crne Gore Krsto Rackovic izjavio je za podgoricku “Republiku” da nema mjesta za bilo cije nezadovoljstvo i dizanje bune kada je rijec o podjeli vojne imovine, pogotovo kada su mnogo veci problemi na drugoj strani. “Ne znam ko i zasto toliko potencira pitanje raspodjele vojne imovine, kada Komisija ima mnogo vise nevolja s podjelom aktive i pasive Narodne banke Jugoslavije, jer se tu nije odmakl dalje od pocetka”, kazao je Rackovic

Crnogorski kopredsjednik Komisije za utvrdjivanje imovine neophodne za funkcionisanje drzavne zajednice i pomocnik ministra finansija u Vladi Crne Gore Krsto Rackovic izjavio je za podgoricku “Republiku” da nema mjesta za bilo cije nezadovoljstvo i dizanje bune kada je rijec o podjeli vojne imovine, pogotovo kada su mnogo veci problemi na drugoj strani. “Ne znam ko i zasto toliko potencira pitanje raspodjele vojne imovine, kada Komisija ima mnogo vise nevolja s podjelom aktive i pasive Narodne banke Jugoslavije, jer se tu nije odmakl dalje od pocetka” kazao je Rackovic.

“U potkomisiji, koja treba da utvrdi sta je cije, cesto su se mijenjali clanovi iz Srbije, njihove Narodne banke. Tri puta do sada, zavisno od smjena u Narodnoj banci. S jednim guvernerom sve je bilo dogovoreno, ali onda je dosao drugi i sada smo opet na nuli. Crna Gora je posebno zainteresovana da se taj dio podjele sto skorije zavrsi jer tu ima dosta nedefinisanih stvari i nas je interes da se u sto skorijem roku definisu”, kazao je Rackovic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register