Dr Grdinic negira optuzbe o falsifikatu

Objavljeno: 09.10.2004, 13:27h

Dr Milovan Grdinic, protiv kojeg je u Kotoru podignuta optuznica zbog krivicnog djela falsifikovanje isprave, kategoricno je negirao da je pomocu lazne diplome dosao do zvanja docenta na Pomorskom fakultetu. On tvrdi da je “sudski neovjereni papir sracunato podmetnut u njegovu konkursnu prijavu”, pisu danasnje “Vijesti”. Grdinic je za podmetanje optuzio osobe sa kojima je u sukobu, a novinaru tog lista dostavio je na uvid brojne, zakonski regularne diplome – srednje pomorske skole, vise pomorske skole, Fakulteta za pomorstvo, magistra pomorskih nauka i doktora tehnickih nauka u pomorstvu. Protiv profesora Pomorskog fakulteta Milovana Grdinica osnovno tuzilastvo u Kotoru podiglo je optuznicu zbog krivicnog djela falsifikovanja isprava. Njega optuznica tereti da je prosle godine pribavio falsifikovanu diplomu Ekonomskog fakulteta u Rijeci i na osnovu nje dobio zvanje docenta.

Dr Milovan Grdinic, protiv kojeg je u Kotoru podignuta optuznica zbog krivicnog djela falsifikovanje isprave, kategoricno je negirao da je pomocu lazne diplome dosao do zvanja docenta na Pomorskom fakultetu. On tvrdi da je “sudski neovjereni papir sracunato podmetnut u njegovu konkursnu prijavu”, pisu danasnje “Vijesti”. Grdinic je za podmetanje optuzio osobe sa kojima je u sukobu, a novinaru tog lista dostavio je na uvid brojne, zakonski regularne diplome – srednje pomorske skole, vise pomorske skole, Fakulteta za pomorstvo, magistra pomorskih nauka i doktora tehnickih nauka u pomorstvu.

Protiv profesora Pomorskog fakulteta Milovana Grdinica osnovno tuzilastvo u Kotoru podiglo je optuznicu zbog krivicnog djela falsifikovanja isprava. Njega optuznica tereti da je prosle godine pribavio falsifikovanu diplomu Ekonomskog fakulteta u Rijeci i na osnovu nje dobio zvanje docenta.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply