Izvjestioci Odbora parlamentarne skupstine SE danas u Beogradu

Objavljeno: 30.08.2004, 10:47h

Izvjestioci Odbora Parlamentarne skupstine Savjeta Evrope za pracenje obaveza zemalja clanica SE Milos Budin iz Italije i Jonas Cekuolis iz Litvanije stizu danas u trodnevnu posjetu Srbiji i Crnoj Gori. Cilj te posjete, kako su objavili mediji u Beogradu, je upoznavanje sa funkcionisanjem demokratskih institucija u SiCG kako bi o tome bio pripremljen izvjestaj koji ce biti razmatran na redovnom jesenjem zasijedanju Parlamentarne skupstne SE pocetkom novembra. Izvjestioci SE ce razgovarati sa clanovima Stalne delegacije SiCG pri Parlamentarnoj skupstini SE, koju predvodi predsjednik parlamenta drzavne zajednice Zoran Sami, sa predsjednikom Skupstine Srbije Predragom Markovicem i potpredsjednicima Skupstine, kao i sa predstavnicima poslanickih grupa. Predvidjeno je da se izvjestioci sretnu i sa najvisim zvanicnicima drzavne zajednice i drzava clanica.

Izvjestioci Odbora Parlamentarne skupstine Savjeta Evrope za pracenje obaveza zemalja clanica SE Milos Budin iz Italije i Jonas Cekuolis iz Litvanije stizu danas u trodnevnu posjetu Srbiji i Crnoj Gori. Cilj te posjete, kako su objavili mediji u Beogradu, je upoznavanje sa funkcionisanjem demokratskih institucija u SiCG kako bi o tome bio pripremljen izvjestaj koji ce biti razmatran na redovnom jesenjem zasijedanju Parlamentarne skupstne SE pocetkom novembra.

Izvjestioci SE ce razgovarati sa clanovima Stalne delegacije SiCG pri Parlamentarnoj skupstini SE, koju predvodi predsjednik parlamenta drzavne zajednice Zoran Sami, sa predsjednikom Skupstine Srbije Predragom Markovicem i potpredsjednicima Skupstine, kao i sa predstavnicima poslanickih grupa. Predvidjeno je da se izvjestioci sretnu i sa najvisim zvanicnicima drzavne zajednice i drzava clanica.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register