U pucnjavi u Sofiji ubijeno je sest osoba

Objavljeno: 30.07.2004, 17:14h

U pucnjavi u Sofiji danas poslije podne ubijeno je sest osoba, medju kojima i Milco Bonev poznat kao Baj Mile, za koga srpski mediji navode da je jedan od glavih krijumcara droge u Srbiji, javila je agencija Fokus. U pucnjavi u restoranu “Slavija” pored Boneva ubijena su i petorica njegovih tjelohranitelja, javlja Fokus pozivajuci se na nezvanicne informacije. Agencija javlja da su sedmorica ili osmorica naoruzanih muskaraca obucenih kao policajci otvorili vatru iz automata a potom pobjegli u velikom crnom automobilu sa oznakom “policija”. Fokus podsjeca da su beogradske “Vecernje novosti” nedavno objavile tekst pod naslovom “Baj Mile dostavlja heroin zemunskom klanu” u kome se navodi da je Baj Mile osim sa zemunskim klanom saradjivao i sa vozdovackom i novobeogradskom grupom.

U pucnjavi u Sofiji danas poslije podne ubijeno je sest osoba, medju kojima i Milco Bonev poznat kao Baj Mile, za koga srpski mediji navode da je jedan od glavih krijumcara droge u Srbiji, javila je agencija Fokus. U pucnjavi u restoranu “Slavija” pored Boneva ubijena su i petorica njegovih tjelohranitelja, javlja Fokus pozivajuci se na nezvanicne informacije. Agencija javlja da su sedmorica ili osmorica naoruzanih muskaraca obucenih kao policajci otvorili vatru iz automata a potom pobjegli u velikom crnom automobilu sa oznakom “policija”.

Fokus podsjeca da su beogradske “Vecernje novosti” nedavno objavile tekst pod naslovom “Baj Mile dostavlja heroin zemunskom klanu” u kome se navodi da je Baj Mile osim sa zemunskim klanom saradjivao i sa vozdovackom i novobeogradskom grupom.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register