Parlament pred najznacajnijom odlukom u novijoj crnogorskoj istoriji

Objavljeno: 30.07.2004, 13:17h

Predsjednik Skupstine Ranko Krivokapic izjavio je da se crnogorski parlament nalazi pred najznacajnijom politickom odlukom u novijoj crnogorskoj istoriji – organizovanjem referenduma o drzavnoj nezavisnosti Crne Gore. Izjasnjavanje crnogorskih gradjana Krivokapic je najavio za sledecu godinu. Povodom izjave premijera Srbije da nema referenduma prije saveznih izbora, Krivokapic je kazao da se o referendumu u Crnoj Gori nece pitati Vojislav Kostunica niti iko drugi osim crnogorskih gradjana. Na konferenciji za novinare uprilicenoj povodom godisnjice od stupanja na duznost predsjednika parlamenta, Krivokapic je pozdravio vladinu odluku da na osnovu sugestija Socijaldemokrateske partije izmijeni Strategiju KAP-a.

Predsjednik Skupstine Ranko Krivokapic izjavio je da se crnogorski parlament nalazi pred najznacajnijom politickom odlukom u novijoj crnogorskoj istoriji – organizovanjem referenduma o drzavnoj nezavisnosti Crne Gore. Izjasnjavanje crnogorskih gradjana Krivokapic je najavio za sledecu godinu. Povodom izjave premijera Srbije da nema referenduma prije saveznih izbora, Krivokapic je kazao da se o referendumu u Crnoj Gori nece pitati Vojislav Kostunica niti iko drugi osim crnogorskih gradjana.

Na konferenciji za novinare uprilicenoj povodom godisnjice od stupanja na duznost predsjednika parlamenta, Krivokapic je pozdravio vladinu odluku da na osnovu sugestija Socijaldemokrateske partije izmijeni Strategiju KAP-a.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register