G17 plus pozvala Crnu Goru da predlozi razdruzivanje

Objavljeno: 30.07.2004, 13:26h

Stranka G17 plus pozvala je danas predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovica i crnogorskog premijera Mila Djukanovica “da vec jednom zvanicno predloze datum i dnevni red pregovora o razdruzivanju dve republike”. “Cinjenica je da oni sve cine na odrzanju postojeceg stanja a istovremeno se protiv njega neprekidno bune pa sve to uznemiruje javnost Srbije”, kaze se u saopstenju G17 plus

Stranka G17 plus pozvala je danas predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovica i crnogorskog premijera Mila Djukanovica “da vec jednom zvanicno predloze datum i dnevni red pregovora o razdruzivanju dve republike”. “Cinjenica je da oni sve cine na odrzanju postojeceg stanja a istovremeno se protiv njega neprekidno bune pa sve to uznemiruje javnost Srbije”, kaze se u saopstenju G17 plus.

Stranka izrazava cudjenje neprekidnim ponavljanjem tvrdnji politickih prvaka Crne Gore o nefunkcionalnosti drzavne zajednice. “S obzirorm da su ucestvovali u procesu izrade Ustavne povelje i prihvatili, po Srbiju stetan, plan harmonizacije ekonomskih onosa dve republike, crnogorski zvanicnici su verovatno poslednji koji bi na drzavnu zajednicu trebalo da se zale”, konstatuje se u saopstenju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register