Aleksandar Aleksic novi predsjednik SO Cetinje

Objavljeno: 30.07.2004, 14:37h

Aleksandar Aleksic izabran je danas za predsjednika crnogorske prijestonice. Njega je na tu funkciju predlozio Liberalni savez. Na mjesto prvog covjeka crnogorske prijestonice, Aleksic je zamijenio nedavno preminulog Miroslava Vickovica. Aleksic je je rodjen 30. septembra 1974. godine na Cetinju. Osnovnu skolu i gimnaziju zavrsio je na Cetinju, a Elektrotehnicki fakultet u Podgorici. Clan je LSCG od 1992. godine. Bio je osnivac i glavni i odgovorni urednik nedjeljnika “Respekt”. Od marta 2004. godine radio je kao glavni i odgovorni urednik TV Budva.

Aleksandar Aleksic izabran je danas za predsjednika crnogorske prijestonice. Njega je na tu funkciju predlozio Liberalni savez. Na mjesto prvog covjeka crnogorske prijestonice, Aleksic je zamijenio nedavno preminulog Miroslava Vickovica.

Aleksic je je rodjen 30. septembra 1974. godine na Cetinju. Osnovnu skolu i gimnaziju zavrsio je na Cetinju, a Elektrotehnicki fakultet u Podgorici. Clan je LSCG od 1992. godine. Bio je osnivac i glavni i odgovorni urednik nedjeljnika “Respekt”. Od marta 2004. godine radio je kao glavni i odgovorni urednik TV Budva.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register