Ivanovic: U avgustu nastavak saslusanja svjedoka

Objavljeno: 29.07.2004, 13:42h

Istrazni sudija podgorickog Viseg suda Radomir Ivanovic, koji vodi istragu u vezi sa ubistvom glavnog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica, najavio je danas da ce saslusanje vise od 20 svjedoka nastaviti u prvoj nedjelji avgusta. Ivanovic je agenciji Beta rekao da je od 21. jula na godisnjem odmoru, koji ce prekinuti ako policija uhapsi “bilo koga” ko je povezan sa ubistvom Jovanovica, i ocijenio da njegov godisnji odmor “ne ugrozava tok istrage”

Istrazni sudija podgorickog Viseg suda Radomir Ivanovic, koji vodi istragu u vezi sa ubistvom glavnog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica, najavio je danas da ce saslusanje vise od 20 svjedoka nastaviti u prvoj nedjelji avgusta. Ivanovic je agenciji Beta rekao da je od 21. jula na desetodnevnom godisnjem odmoru, koji ce prekinuti ako policija uhapsi “bilo koga” ko je povezan sa ubistvom Jovanovica, i ocijenio da njegov godisnji odmor “ne ugrozava tok istrage”.

Istrazni sudija je podsjetio da je policija kao osumnjicenog za ubistvo Jovanovica privela “jedino” karatistu Damira Mandica. Prema njegovim rijecima, “brojni pozivi” za saslusanje svjedoka nijesu uruceni “upravo zbog sezone godisnjih odmora”.

Pojedini pravni strucnjaci ocijenili su da je “neuobicajeno da sudija u slucaju kakav je ubistvo urednika ‘Dana’ odlazi na odmor i prekida istragu”, kao da se time “razvodnjava istraga”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register