Glavni odbor SDP kovertirao politicke odluke

Objavljeno: 29.07.2004, 14:23h

Glavni odbor Socijaldemokratska partija odlucio je veceras da uputi “vrlo konkretan i vrlo precizan predlog izmjena” nacrta strategije privatizacije Kombinata aluminijuma premijeru Milu Djukanovicu, nadleznom potpredsjedniku Vlade i koalicionom partneru Demokratskoj partiji socijalista, saopstio je, nakon sjednice GO, potpredsjednik SDP Ivan Brajovic. Kako je prenio Radio Crne Gore, Brajovic je kazao da je SDP nezadovoljna nivoom i obimom promjena koje su proistekle iz javne rasprave i koje su unesene u nacrt strategije privatizacije KAP-a. Brajovic je naveo i da je GO zaduzio Predsjednistvo te partije da donese odgovarajuce politicke odluke u zavisnosti od odgovora na primjedbe SDP. On nije otkrio o kakvim odlukama je rijec, samo je kazao da je oko njih “postignuta potpuna saglasnost i jedinstvenost”.

Glavni odbor Socijaldemokratska partija odlucio je veceras da uputi “vrlo konkretan i vrlo precizan predlog izmjena” nacrta strategije privatizacije Kombinata aluminijuma premijeru Milu Djukanovicu, nadleznom potpredsjedniku Vlade i koalicionom partneru Demokratskoj partiji socijalista, saopstio je, nakon sjednice GO, potpredsjednik SDP Ivan Brajovic. Kako je prenio Radio Crne Gore, Brajovic je kazao da je SDP nezadovoljna nivoom i obimom promjena koje su proistekle iz javne rasprave i koje su unesene u nacrt strategije privatizacije KAP-a.

Brajovic je naveo i da je GO zaduzio Predsjednistvo te partije da donese odgovarajuce politicke odluke u zavisnosti od odgovora na primjedbe SDP. On nije otkrio o kakvim odlukama je rijec, samo je kazao da je oko njih “postignuta potpuna saglasnost i jedinstvenost”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register