Uskoro idem na pripreme za ambasadora u Londonu

Objavljeno: 28.07.2004, 10:28h

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Dragisa Burzan izjavio je agenciji Beta da bi uskoro trebalo da u Ministarstvu inostranih poslova SiCG pocne pripreme za preuzimanje ambasadorskog mjesta u Velikoj Britaniji. “Obavijesten sam da su zavrsene sve tehnicke pripreme kako bih uskoro mogao da preuzmem duznost u Londonu”, rekao je Burzan. Povodom informacija nekih medija da ce Skupstina Crne Gore Burzana sa mjesta sefa crnogorske diplomatije razrijesiti na danasnjoj sjednici i za novog ministra inostranih poslova izabrati Miodraga Vlahovica, Beti je u vladi receno da premijer Milo Djukanovic nije trazio Burzanovo razrjesenje. Generalni sekretar parlamenta Milan Radovic rekao je, medjutim, da vladin zahtjev moze biti dostavljen i uoci sjednice parlamenta.

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Dragisa Burzan izjavio je agenciji Beta da bi uskoro trebalo da u Ministarstvu inostranih poslova SiCG pocne pripreme za preuzimanje ambasadorskog mjesta u Velikoj Britaniji. “Obavijesten sam da su zavrsene sve tehnicke pripreme kako bih uskoro mogao da preuzmem duznost u Londonu”, rekao je Burzan.

Povodom informacija nekih medija da ce Skupstina Crne Gore Burzana sa mjesta sefa crnogorske diplomatije razrijesiti na danasnjoj sjednici i za novog ministra inostranih poslova izabrati Miodraga Vlahovica, Beti je u vladi receno da premijer Milo Djukanovic nije trazio Burzanovo razrjesenje. Generalni sekretar parlamenta Milan Radovic rekao je, medjutim, da vladin zahtjev moze biti dostavljen i uoci sjednice parlamenta.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register