U BiH najvise obavjestajaca iz Britanije

Objavljeno: 28.07.2004, 12:21h

Potencijalne islamske troriste u BiH traze obavjestajne agencije SAD, Velike Britanije, Francuske, te jos nekoliko zemalja, a u tome im pomazu agenti Obavjestajno-sigurnosne agencije BiH (OSA), kazao je za banjalucke “Nezavisne novine” neimenovani izvor iz Drzavne obavjestajne sluzbe. “Nisam siguran da u BiH ima 100 agenata CIA koji traze islamske teroriste, kako pise inostrana stampa, ali je sigurno da u nasoj zemlji rade britanski, americki i francuski obavjestajci koji prikupljaju informacije o islamskom terorizmu i povezanosti s Al Kaidom. Najbrojnija obavjestajna zajednica u BiH je britanska. Siguran sam da ih ima duplo vise od Amerikanaca”, kazao je neimenovani izvor “Nezavisnih”.

Potencijalne islamske troriste u BiH traze obavjestajne agencije SAD, Velike Britanije, Francuske, te jos nekoliko zemalja, a u tome im pomazu agenti Obavjestajno-sigurnosne agencije BiH (OSA), kazao je za banjalucke “Nezavisne novine” neimenovani izvor iz Drzavne obavjestajne sluzbe.

“Nisam siguran da u BiH ima 100 agenata CIA koji traze islamske teroriste, kako pise inostrana stampa, ali je sigurno da u nasoj zemlji rade britanski, americki i francuski obavjestajci koji prikupljaju informacije o islamskom terorizmu i povezanosti s Al Kaidom. Najbrojnija obavjestajna zajednica u BiH je britanska. Siguran sam da ih ima duplo vise od Amerikanaca”, kazao je neimenovani izvor “Nezavisnih”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register