Okoncan strajk zatvorenika u Spuzu

Objavljeno: 28.07.2004, 20:41h

Strajk gladju zatvorenika u Zavodu za izvrsenje krivicnih sankcija u Spuzu, koji je poceo u nedjelju uvece, okoncan je danas, saopstio je agenciji Beta nacelnik tog zavoda Miladin Radulovic. Kako su prenijeli mediji, on je kazao da su na danasnjem razgovoru sa predstavnicima Ministarstva pravde zatvorenici saopstili svoje zahtjeve i da su dobili uvjeravanja da ce oni biti razmotreni. Radulovic je kazao i da je zatvorenike posebno interesovalo da im se olakasaju uslovi za dobijanje slobodnih vikenda za ona lica koja su osudjena za najteza krivicna djela i dodao da taj zahtjev ne moze brzo biti ispunjen, jer je to jasno precizirano zakonom.

Strajk gladju zatvorenika u Zavodu za izvrsenje krivicnih sankcija u Spuzu, koji je poceo u nedjelju uvece, okoncan je danas, saopstio je agenciji Beta nacelnik tog zavoda Miladin Radulovic. Kako su prenijeli mediji, on je kazao da su na danasnjem razgovoru sa predstavnicima Ministarstva pravde zatvorenici saopstili svoje zahtjeve i da su dobili uvjeravanja da ce oni biti razmotreni.

Radulovic je kazao i da je zatvorenike posebno interesovalo da im se olakasaju uslovi za dobijanje slobodnih vikenda za ona lica koja su osudjena za najteza krivicna djela i dodao da taj zahtjev ne moze brzo biti ispunjen, jer je to jasno precizirano zakonom.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register