Sjednica crnogorskog parlamenta pocela minutom cutanja

Objavljeno: 31.05.2004, 17:54h

Crnogorski parlament poceo je danas minutom cutanja, povodom ubistva direktora i glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica, trecu sjednicu prvog ovogodisnjeg zasijedanja. Otvarajuci zasijedanje, predsjednik Skustine Ranko Krivokapic rekao je da “najostrije osudjuje taj zlocin” i pozvao “nadlezne drzavne organe da ucine sve kako bi tragicno ubistvo urednika ‘Dana’ bilo rasvijetljeno, a pocinioci izvedeni pred lice pravde”

Crnogorski parlament poceo je danas minutom cutanja, povodom ubistva direktora i glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica, trecu sjednicu prvog ovogodisnjeg zasijedanja. Otvarajuci zasijedanje, predsjednik Skustine Ranko Krivokapic rekao je da “najostrije osudjuje taj zlocin” i pozvao “nadlezne drzavne organe da ucine sve kako bi tragicno ubistvo urednika ‘Dana’ bilo rasvijetljeno, a pocinioci izvedeni pred lice pravde”. Krivokapic je pozvao gradjane da drzavnim sluzbama, angazovanim na istrazi ubistva, dostave sve informacije koje bi na bilo koji nacin mogle pomoci pronalazenje ubica.

Skupstina ce danas raspravljati o prvih sedam tacaka dnevnog reda, medju kojima su zakoni za cije je usvajanje krajnji rok 1. jun, a ostalih osam tacaka bice razmotreno u nastavku sjednice. U toku je rasprava o vladinom Predlogu zakona o zdravstvenoj zastiti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register