Odluka o oslobadjanju Stanisica “u dogledno vrijeme”

Objavljeno: 27.05.2004, 15:11h

Odluka o tome da li ce nekadasnji sef Resora drzavne bezbijedbosti Srbije Jovica Stanisic biti pusten na slobodu do sudjenja pred Haskim tribunalom bice donijeta “u dogledno vrijeme”, receno je danas agenciji Tanjug u pres sluzbi Suda u Hagu. Statusna konferencija o zahtjevu da se Stanisic iz zdravstvenih razloga privremeno pusti iz pritvorske jedinice tribunala u Seveningenu je odrzana juce iza zatvorenih vrata, a nakon nje nije saopstena nikakva odluka sudija. Tuzilastvo tribunala se protivi oslobadjanju Stanisica.

Odluka o tome da li ce nekadasnji sef Resora drzavne bezbijedbosti Srbije Jovica Stanisic biti pusten na slobodu do sudjenja pred Haskim tribunalom bice donijeta “u dogledno vrijeme”, receno je danas agenciji Tanjug u pres sluzbi Suda u Hagu.

Statusna konferencija o zahtjevu da se Stanisic iz zdravstvenih razloga privremeno pusti iz pritvorske jedinice tribunala u Seveningenu je odrzana juce iza zatvorenih vrata, a nakon nje nije saopstena nikakva odluka sudija. Tuzilastvo tribunala se protivi oslobadjanju Stanisica.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply