Bulatovic: I poziv na neposlusnost u opciji

Objavljeno: 26.05.2004, 10:49h

Predsjednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic nije iskljucio mogucnost da lideri opozicije pozovu svoje pristalice na gradjansku neposlusnost, prenosi agencija Mina. Bulatovic je kazao da postoje razliciti predlozi da se gradjani pozovu na razlicite oblike gradjanske neposlusnosti, sto ce zavisiti od rezima. “Ako rezim i dalje bude gluv za udovoljavanje nasim zahtjevima i nastavi sa arogancijom, opozicija ce morati jos jace da odgovori takvom ponasanju vlasti, i kroz gradjansku neposlusnost”, kazao je Bulatovic dnevniku “Dan” i dodao da ne zeli da prejudicira koji ce to oblik biti. Mediji su ranije objavili da ce lideri opozicije na protestima koje svakog cetvrtka organizuju u Podgorici, sa ciljem da izdejstvuju vanredne parlamentarne izbore, pozvati gradjane da ne placaju racune.

Predsjednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic nije iskljucio mogucnost da lideri opozicije pozovu svoje pristalice na gradjansku neposlusnost, prenosi agencija Mina. Bulatovic je kazao da postoje razliciti predlozi da se gradjani pozovu na razlicite oblike gradjanske neposlusnosti, sto ce zavisiti od rezima. “Ako rezim i dalje bude gluv za udovoljavanje nasim zahtjevima i nastavi sa arogancijom, opozicija ce morati jos jace da odgovori takvom ponasanju vlasti, i kroz gradjansku neposlusnost”, kazao je Bulatovic dnevniku “Dan” i dodao da ne zeli da prejudicira koji ce to oblik biti.

Mediji su ranije objavili da ce lideri opozicije na protestima koje svakog cetvrtka organizuju u Podgorici, sa ciljem da izdejstvuju vanredne parlamentarne izbore, pozvati gradjane da ne placaju racune.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register