Marketing

Poštovani/poštovane,

nevladina organizacija PRO NEN pokreće projekat kojim želi portal www.pcnen.com (PCNEN), pokrenut 2000. godine, tehnički unaprijediti i sadržajno obogatiti.

Projektom je, pored ostalog, predviđeno angažovanje grupe novih saradnica/saradnika koji bi prošli obuku za bavljenje novinarstvom kakvo njeguje i želi dodatno da afirmiše portal PCNEN. Zainteresovani za saradnju sa portalom PCNEN treba da na e-adresu: [email protected] (sa napomenom: Za saradnju) pošalju kratak CV i motivaciono pismo, u kome će predstaviti sebe i objasniti motive za saradnju sa portalom PCNEN.

Poziv je otvoren do 1.jula 2019. godine.

Koordinator projekta će, sa saradnicima, procijeniti svaku ponudu i pozvati na razgovor one kandidatkinje/kandidatee čiji CV-iji i motivaciona pisma budu najviše u saglasju sa suštinom projekta i uređivačkom politikom portala PCNEN. Nakon toga će biti izabrano najmanje pet kandidatkinja/ kandidata kojima će biti ponuđena kratka praktična obuka i uslovi za buduću saradnju.

Poziv za saradnju je otvoren za sve koji su završile osnovne studije novinarstva ili neki drugi studij društvenih nauka, koji nijesu stalno zaposleni i žele da se novinarstvom bave u javnom interesu i u intresu zaštite slobode i prava običnih ljudi.

Očekujemo vas.

Srdačan pozdrav,

Koordinator projekta,

Dragoljub Duško Vuković,

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-