Demokrate neće u parlament, hoće u odbor

Objavljeno: 24.08.2019, 17:58

Uprkos tome što su dva poslanika Demokrata juče dobila mjesto u Odboru za reformu izbornog zakonodavstva Demokrate će i dalje bojkotovati rad Parlamenta, kazali su za Televiziju Crne Gore iz tog političkog saveza. “Demokrate su ostvarile cilj – srušili smo plan DPS-a i DF-a prema kojem su i naredni izbori trebali biti pokradeni. Ovo je i za nas i za Crnu Goru bio dan D, jer ćemo 2020. Godine imati ili poštene izbore, ili izbora neće biti”, kazao je Danilo Šaranović iz Demokrata. On je rekao da će Demokrate održati datu riječ. “Riječ smo dali, riječ ćemo i održati. Nema povratka u Skupštinu do stvaranja uslova za prve slobodne izbore u istoriji Crne Gore. Ova odluka je sastavni dio briselskog plana”, kazao je Šaranović.

Uprkos tome što su dva poslanika Demokrata juče dobila mjesto u Odboru za reformu izbornog zakonodavstva Demokrate će i dalje bojkotovati rad Parlamenta, kazali su za Televiziju Crne Gore iz tog političkog saveza.

“Demokrate su ostvarile cilj – srušili smo plan DPS-a i DF-a prema kojem su i naredni izbori trebali biti pokradeni. Ovo je i za nas i za Crnu Goru bio dan D, jer ćemo 2020. Godine imati ili poštene izbore, ili izbora neće biti”, kazao je Danilo Šaranović iz Demokrata.

On je rekao da će Demokrate održati datu riječ.

“Riječ smo dali, riječ ćemo i održati. Nema povratka u Skupštinu do stvaranja uslova za prve slobodne izbore u istoriji Crne Gore. Ova odluka je sastavni dio briselskog plana”, kazao je Šaranović.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register