U Beogradu priveden Dejan Lakić

Objavljeno: 22.08.2019, 08:25

Beogradska policija je juče privela Danilovgrađanina Dejana Lakića na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim raspisala Crna Gora. Lakić je jedan od osumnjičen iz grupe koja se tereti da je utajom poreza oštetila budžet za nekoliko miliona eura. Lakić je iz Srbije snabdijevao medije u Crnoj Gori informacijama o tome kako su izvan policijske akcije ‘Klap’ ostali veliki igrači bliski režimu, poput brata i sina aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Internet sajt Borba, kome se ne zna osnivač i koji se nezvanično tretira kao glasilo opozicionog Demokratskog fronta je objavio Lakićevu izjavu da ne očekuje da će ga srbijanske vlasti izručiti crnogorskim. Lakić je objavio nedavno da posjeduje i srbijanska dokumenta.

Beogradska policija je juče privela Danilovgrađanina Dejana Lakića na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim raspisala Crna Gora.

Lakić je jedan od osumnjičen iz grupe koja se tereti da je utajom poreza oštetila budžet za nekoliko miliona eura.

Lakić je iz Srbije snabdijevao medije u Crnoj Gori informacijama o tome kako su izvan policijske akcije ‘Klap’ ostali veliki igrači bliski režimu, poput brata i sina aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Internet sajt Borba, kome se ne zna osnivač i koji se nezvanično tretira kao glasilo opozicionog Demokratskog fronta je objavio Lakićevu izjavu da ne očekuje da će ga srbijanske vlasti izručiti crnogorskim.

Lakić je objavio nedavno da posjeduje i srbijanska dokumenta.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register