Haradinaj: Briga o granici bila veća od bavljenja korupcijom

Objavljeno: 20.08.2019, 10:31

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj je izjavio da je imao „većih briga“ od borbe protiv korupcije te da se bavio temom promjene granica, „koja je dovela zemlju pred vanredno stanje“, prenio je Kossev. „Premijer koji mora da čuva teritoriju ne može da se vrati rešavanju unutrašnjih pitanja poput korupcije“, kazao je Haradinaj tokom gostovanja na prištinskoj televiziji T7, prenosi Beta. On je dodao da kada se bude uvjerio da je pitanje promjene granica potpuno zatvoreno „planira da se bave unutrašnjim temama“.

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj je izjavio da je imao „većih briga“ od borbe protiv korupcije te da se bavio temom promjene granica, „koja je dovela zemlju pred vanredno stanje“, prenio je Kossev.

„Premijer koji mora da čuva teritoriju ne može da se vrati rešavanju unutrašnjih pitanja poput korupcije“, kazao je Haradinaj tokom gostovanja na prištinskoj televiziji T7, prenosi Beta.

On je dodao da kada se bude uvjerio da je pitanje promjene granica potpuno zatvoreno „planira da se bave unutrašnjim temama“.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register