Cetinje bez vode od 18 sati

Objavljeno: 19.08.2019, 19:00

Korisnicima u gradskom području danas od 18 časova je obustavljeno snabdijevanje vodom zbog oštećenja glavne dovodne cijevi na vodoizvorištu Podgor. Obustava će trajati do sanacije kvara, saopšteno je iz cetinjskog Vodovoda, prenosi portal cetinjskilist.com. U toku izvođenja radova na sanaciji taložnice na vodozvorištu Podgor od strane izvođacke firme (doo “Indel inženjering” Podgorica) došlo do oštećenja glavne dovodne cijevi kojom se doprema voda sa vodoizvorišta do pumpnog postrojenja. Oštećenje glavne dovodne cijevi onemogućava rad pumpi čime je onemogućen dotok vode u gradske rezervoare (“Zagrablje” i “Sandin vrh”), saopšteno je iz Vodovoda. Usljed kompleksnosti kvara ne može se sa sigurnošću predvidjeti kada će kvar biti saniran, saopšteno je iz Vodovoda.

Korisnicima u gradskom području danas od 18 časova je obustavljeno snabdijevanje vodom zbog oštećenja glavne dovodne cijevi na vodoizvorištu Podgor. Obustava će trajati do sanacije kvara, saopšteno je iz cetinjskog Vodovoda, prenosi portal cetinjskilist.com.

U toku izvođenja radova na sanaciji taložnice na vodozvorištu Podgor od strane izvođacke firme (doo “Indel inženjering” Podgorica) došlo do oštećenja glavne dovodne cijevi kojom se doprema voda sa vodoizvorišta do pumpnog postrojenja. Oštećenje glavne dovodne cijevi onemogućava rad pumpi čime je onemogućen dotok vode u gradske rezervoare (“Zagrablje” i “Sandin vrh”), saopšteno je iz Vodovoda.

Usljed kompleksnosti kvara ne može se sa sigurnošću predvidjeti kada će kvar biti saniran, saopšteno je iz Vodovoda.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte




Forgot?
Register