Mračna moć alkohola – duh koji jede tijelo

Kada unosimo alkohol u tijelo, ono u stvari izvlači samu suštinu duše, u čemu se prepoznaje mračna moć alkohola, tvrdi Džejson Kristof (Jason Christoff), jedan od poznatijih savremenih američkih lajf kouča, koji propagira izlječenje principom sabotaže sopstvenih poroka.

Portal Bašta Balkana prenosi kako on govori o alkoholu i zavisnosti koju izazivaju alkoholna pića.

“Riječ alkohol je nastala od arapskog izraza Al-khul što znači Duh koji jede tijelo (takođe, to je porijeklo reči Ghoul, što je demon iz islamske mitologije).

U alhemiji, alkohol se koristi za izdvajanje esencije duše entiteta. Zato se koristi za vađenje esencije iz eteričnih ulja i za sterilizaciju medicinskih instrumenata.

Kada unosimo alkohol u tijelo, ono u stvari izvlači samu suštinu duše, što omogućava da tijelo postane podložnije entitetima u okruženju od kojih su većina niskih frekvencija. Zato određena alkoholna pića zovemo „spirits“, u prevodu „duhovi“.

Ovo je razlog zašto ljudi koji konzumiraju velike količine alkohola dožive gubitak pamćenja (blackout) pa se ne sjećaju šta se desilo. Ovo se desi kada dobra duša (sa kojom smo došli na ovaj svijet) napusti tijelo jer su uslovi života zagađeni i previše traumatični da bi se podnijeli.

Dobra duša napusti tijelo, ali ostane vezana za njega sponom, a mračan entitet zauzima tijelo koje koristi često hedonistički i samo za nelogično divljanje. Nasa tijela su vozila za duhove. Ako jedan duh napusti, drugi može da uskoči i nastavi vožnju.

U suštini, kada neko postane mračan poslije alkohola ili kada sebe zagađuje na druge načine, njihova tijela obično zaposjeda drugi entitet.

Da li ste ikada osjetili da se drugačije osjećate, seksualnije, nasilnije, da ste manje racionalni i logični poslije konzumiranja alkohola?

Da li ste svjesni da već živimo u drevnom vjerskom kultu koji sve zna o tome šta predstavlja mračna moć alkohola?

To je kult koji popularizuje alkohol putem medija i država koje kontroliše, da bi ostvario drevnu i mračnu agendu. Rješenje za naše društvo koje se raspada je moguće samo pomoću naše nezagađene kolektivne čovječnosti, a ne pomoću moderne nauke i kulta smrti koji predstavlja.

Naši mračni i nemoralni kontrolori se pretvaraju da su altruističke vlade, služe mračne spiritualne entitete koji se hrane našim energijama kada konzumiramo alkohol i druge toksične supstance koje nam bacaju sa vrha vladajuće piramide.

Mi smo robovi koji žive u složenoj kontrolisanoj mreži gdje je sve bazirano na indoktrinaciji, propagandi, hemijskim sedativima, toksičnim ljekovima i gdje nas čak koriste kao energetsku hranu za mračne entitete koji žive van frekvencije vidljivosti.

Već pet godina nisam pio alkohol. Danas se mračni duhovi mene plaše i tako uvijek treba da bude.

Pridružite se moralnom preporodu čovječanstva, odbijte da budete rob, odbacite otrove i hajde da počnemo da radimo ono što znamo da mora da se uradi”.

Objavio/la na 08:46. Objavljeno u Svaštara. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-