Džomić: Prijava CP je ‘mlaćenje prazne slame’

Objavljeno: 16.08.2019, 17:22

Koordinator Pravnog savjeta Mitropolije crnogorsko-primorske SPC Velibora Džomića je rekao da krivična prijava Crnogorskog pokreta protiv MPC i  pjevača Vlada Georgieva je jedna u nizu prijava tog pokreta protiv Mitropolije, koja u pravnom smislu nema težinu. „I ovu novu, ko zna koju po redu krivičnu prijavu ocjenjujem kao mlaćenje prazne slame, a ono što je jako važno, dakle, da se šalje jedna vrlo loša poruka i da ta organizacija sebe više predstavlja kao nekakav prijeki plemenski  sud, nego kao jednu nevladinu organizaciju“, kazao je Džomić. Na manifestaciji “Trg od ćirilice” u Herceg Novome, a tokom koncerta “Za naše Kosovo i Metohiju” Georgijev je pjevao “Tamo daleko” i “Crna Gora i Srbija to je jedna familija”.

Koordinator Pravnog savjeta Mitropolije crnogorsko-primorske SPC Velibora Džomića je rekao da krivična prijava Crnogorskog pokreta protiv MPC i  pjevača Vlada Georgieva je jedna u nizu prijava tog pokreta protiv Mitropolije, koja u pravnom smislu nema težinu.

„I ovu novu, ko zna koju po redu krivičnu prijavu ocjenjujem kao mlaćenje prazne slame, a ono što je jako važno, dakle, da se šalje jedna vrlo loša poruka i da ta organizacija sebe više predstavlja kao nekakav prijeki plemenski  sud, nego kao jednu nevladinu organizaciju“, kazao je Džomić.

Na manifestaciji “Trg od ćirilice” u Herceg Novome, a tokom koncerta “Za naše Kosovo i Metohiju” Georgijev je pjevao “Tamo daleko” i “Crna Gora i Srbija to je jedna familija”.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register