Odborniku DF Vujoviću podmetnuto saopštenje DF

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u SO Budva Đorđije Vujović je obavijestio javnost da on nije napisao niti dao saglasnost da se potpiše saopštenje DF koje je zbog svog nepristojnog sadržaja izazvalo političku ujdurmu, kritiku cjelokupne javnosti, pa i tenzije u okviru vladajuće koalicije, prenosi RT Budva na svom portal.

“Ovu grubu igru sa mojim imenom i prezimenom oličenu u formi političkog saopštenja zbog imena i časti svoje porodice sam dužan da zaustavim, odnosno da jasno demantujem da sam ja potpisnik ovih redova u kojima se vrijeđaju predstavnici Crnogorske partije, konkretno gospodin Pero Duletić, sa kojim imam korektne građanske odnose”, naveo je Vujović u saopštenju.

Predsjednik Crnogorske partije Vladimir Pavićević je, reagujući na Vujovićevo reagovanje, optužio lidere DF da su “postupili kukavički i prizemno”.

Pavićević je zaključio da je svojom izjavom gospodin Vujović potvrdio njegov stav da u svim opozicionim partijama ima časnih, civilizovanih i poštenih ljudi sa kojima može da se radi.

DF je kasnije danas saopštio da Vujović jeste autor saoštenja, ali da ga se odrekao poslije prijetnji. Najavili su da će kazniti svoga odbornika zbog istupanja u javnosti.

Objavio/la na 13:55. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-