Jastuk za parove

Na Amazonu, jednom od najvećih kupoprodajnih servisa na internetu, za 69 dolara možete kupiti i jastuk koji parovima olakšava spavanje u “kašika položaju” (položaj spavanja u kojem muškarac leži iza žene i grli je).

Spavanje u kašika položaju obično traje pola sata i prestaje nakon što partneru koji je s vanjske strane ovog položaja utrne ruka. Zahvaljujući ovom jastuku možete zauzeti idealnu poziciju i ugodno spavati cijelu noć, bez bojazni da će vam ruka utrnuti u snu.

Jastuk Coodle ima oblik tunela, a dizajniran je tako da ruku zavučete ispod njega. Na taj način ruka ne trpi, teret je na jastuku pa promjena poze neće biti potrebna.

Napravljen je od memorijske pjene i sadrži četiri plastična držača u obliku luka koji zadržavaju oblik čak i dok spavate.

“Ovaj jastuk možete koristiti i kada spavate sami. Odličan je dodatak kada spavate na boku, čitate, gledate televiziju ili se mazite s partnerom. Također je odličan za kampovanje”, navode proizvođači.

Objavio/la na 10:56. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-