Najam kreveta na sprat

“PodShare” članstvo pokušava da nadoknadi nedostatak pristupačnog stanovanja u gradovima u SAD, kao što je San Francisko i Los Anđeles, tako što iznajmljuje smještaj u kolektivnom domu i novim stanarima nudi iskustvo zajedničkog života.

Članstvo vam omogućava da iznajmite bilo koji od 220 kreveta na šest lokacija širom Los Anđelesa i jedan u San Francisku, piše CNN, prenosi RTS.

U sklopu ove ponude dobijate krevet, ormarić i besplatan pristup internetu. Tu se nalazi i polica za ostavljanje ličnih stvari kao i televizor.

Svi stanari dobijaju i hranu, žitarice i osnovne higijenske potrepštine kao što su pasta za zube i toalet papir. Jedino što ne dobijate u ovom prostoru je privatnost.

„Imao sam jedan mali stan čije je rentiranje koštalo 1.750 dolara mjesečno. Ovo je zapravo luksuz i košta manje od mjesta u kome sam živio nekoliko blokova niz ulicu. Postoji toliko različitih kreveta tako da mislim da će to biti samo jedna od dostupnih opcija za svakoga u budućnosti” rekao je jedan od stanara.

Objavio/la na 05:00. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-