Srela sina na maratonu

Petnaestogodišnja tinejdžerka Stejsi Feiks je svog tek rođenog sina dala na usvajenje, a 35 godina kasnije se suočila sa njim i to zahvaljujući njegovoj želji da upozna biološku majku.

Stivena Streuna, vojnog veterana koji je živio u Pitsburgu, uvijek je zanimalo ko mu je prava majka. Nakon što je u poplavi izgubljeni svi papiri, pomirio se s mišlju da je nikada neće pronaći. Ali je 2017. godine usvojen zakon koji omogućava usvojenoj djeci da imaju uvid u svoje rodne listove, i to je promijenilo sve.

Majku je pronašao na Fejsbuku.

Oboje su bili dio istog veteranskog udruženja i oboje su se prijavili za trčanje na istom maratonu. Napisao je na papir da je prošlo 13.075 dana otkako ga je majka posljednji put vidjela. Dok je ona čitala tekst, sin joj je prišao iza leđa. Kada se okrenula, Stiven se smijao.

Stiven je upoznao i svoje biološke sestre. Nakon što su zajedno istrčali maraton i popričali, zajedno su otišli na večeru.

Objavio/la na 06:35. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-