Milović: Šešelj je veoma aktivan član zemunskog klana

Rodoljub Milović, penzionisani načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Srbije osnovano tvrdi, u intervjuu za KRIK, da je Vojislav Šepšelj, lider srpskih radikala i presuđeni ratni zločinac “veoma aktivan član zemunskog klana“ i da je uvjeren da je “bio jedan od onih ljudi koji su insistirali na ubistvu premijera Đinđića“.

“Svedoci saradnici Suvajdžić i Vukojević govorili su o Šešelju. Materijalni interes je kod Šešelja bio preovlađujući, kada sagledamo izjave tih svedoka. Suvajdžić je nosio u opštinu Zemun 20.000 evra za porodicu Šešelja. Vukojević decidirano navodi da je Šešelj u više navrata primio u ime Srpske radikalne stranke od vođe ‘zemunaca’ Dušana Spasojevića 200.000  do 300.000  evra. Sećam se da je spominjao i blindirani džip koji je Šešelj dobio od Spasojevića. Vukojević je ispričao i da je u dogovoru sa Šešeljem drugi šef klana Mile Luković organizovao lažne demonstracije hrvatskih građana u Zemunu, na kojima je uzvikivao: ‘Živeo Ante Pavelić’, čime je hteo da raspiri nacionalnu mržnju“, kazao je Milović.

Objavio/la na 20:28. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-