Građani zapomažu: ‘Rudokop’ u Dobrim vodama radi uprkos turističkoj sezonu

Iako je građevinska sezona stopirana 15.juna zbog početka turističke sezone, “kao i svake godine, na određenim gradilištima se ta zabrana ne poštuje. Konkretno, ‘rudokop’ na Maloj plaži u mjestu Dobra voda u opštini Bar i nakon sezonske zabrane biva poligon za građevinske mašine, ne samo u dnevnim, već i u kasnim večernjim satima. Buka ‘kobri’, a u toku noći zasljepljujuće jaki reflektori, smetaju mještanima i turistima da odmore“, javlja građanin.

On navodi da “komunalna policija preusmjerava pozive građana na građevinsku inspekciju, građevinska inspekcija se ne javlja, a policija upućuje na komunalnu policiju“.

“U nedostatku kontakata nadležnih organa i u samoj zbrci oko toga ko je nadležan da spriječi ne samo poštovanje zabrane izvođenja građevinskih radova, već i remećenja javnog reda i mira, obraćamo se vama. Valjda će se nakon vaše pomoći neko okrenuti da riješi problem“.

Objavio/la na 17:04. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-