Dio Petrovca bez vode do večeras

Objavljeno: 14.06.2019, 13:23

Zbog pucanja cijevi na mreži u naselju ispod Pošte u Petrovcu, jedan broj potrosača neće imati vodu do večeras, piše na sajtu RTV Budva. Bez napajanja su korisnici u zgradama Le ponte, u okolini megamarketa Voli, Čačanske zgrade i potrošači u blizini Doma zdravlja u Petrovcu. Kako radovi iziskuju uporednu sanaciju, mehanizacijom I ljudstvom i s obzirom na težu pristupačnost kvaru, tačno vrijeme normalizacije u snabdijevanju, sada nije moguće navesti. Kako bi se tokom dana, na neki način olakšalo snabdijevanje, korisnika, vozilo službe za zaštitu I spasavanje već je parkirano u neporednoj blizni megamarketa Voli, prenosi portal.

Zbog pucanja cijevi na mreži u naselju ispod Pošte u Petrovcu, jedan broj potrosača neće imati vodu do večeras, piše na sajtu RTV Budva.

Bez napajanja su korisnici u zgradama Le ponte, u okolini megamarketa Voli, Čačanske zgrade i potrošači u blizini Doma zdravlja u Petrovcu.

Kako radovi iziskuju uporednu sanaciju, mehanizacijom I ljudstvom i s obzirom na težu pristupačnost kvaru, tačno vrijeme normalizacije u snabdijevanju, sada nije moguće navesti.

Kako bi se tokom dana, na neki način olakšalo snabdijevanje, korisnika, vozilo službe za zaštitu I spasavanje već je parkirano u neporednoj blizni megamarketa Voli, prenosi portal.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register