Srbijansko-crnogorska banda pala u Austriji

Objavljeno: 21.05.2019, 16:09

Austrijska policija je uhapsila 14 osoba porijeklom iz Srbije i Crne Gore za koje se sumnja da su članovi kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge u tom dijelu Evrope. Kod njih je u trenutku hapšenja pronađena droga ulične vrijednosti od 8,6 miliona eura, objavio je portal Blic. Prilikom hapšenja policija je pronašla oko 112 kilograma kokaina, 71 kilogram amfetamina, 19 kilograma marihuane, pet kilograma smole kanabisa i 3,6 kilograma heroina. Austrijska policija sada ispituje veze između uhapšenih osoba i ubistva Vladimira Roganovića u Beču, pripadnika kavačkog klana, i ranjavanja Stefana Vilotijevića, jer je primijećeno da su trojica uhapšenih bili u kontaktu sa žrtvom ovog obračuna. Roganović je ubijen, a Vilotijević ranjen prije nekoliko mjeseci u centru Beča.

Austrijska policija je uhapsila 14 osoba porijeklom iz Srbije i Crne Gore za koje se sumnja da su članovi kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge u tom dijelu Evrope. Kod njih je u trenutku hapšenja pronađena droga ulične vrijednosti od 8,6 miliona eura, objavio je portal Blic.

Prilikom hapšenja policija je pronašla oko 112 kilograma kokaina, 71 kilogram amfetamina, 19 kilograma marihuane, pet kilograma smole kanabisa i 3,6 kilograma heroina.

Austrijska policija sada ispituje veze između uhapšenih osoba i ubistva Vladimira Roganovića u Beču, pripadnika kavačkog klana, i ranjavanja Stefana Vilotijevića, jer je primijećeno da su trojica uhapšenih bili u kontaktu sa žrtvom ovog obračuna.

Roganović je ubijen, a Vilotijević ranjen prije nekoliko mjeseci u centru Beča.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register