Podgorica: Dežurni domovi zdravlja za Dan nezavisnosti

Objavljeno: 20.05.2019, 13:35

Tokom praznika Dana nezavisnosti, u utorak, 21.maja i u srijedu 22. maja 2019. godine, stanovnici glavnog grada imaće obezbijeđenu zdravstvenu zaštitu, koju će pružati izabrani doktori za odrasle i djecu u Domu zdravlja Podorica. Potrebne zdravstvene usluge u prazničnim danima, građani mogu da dobiju u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta. Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, od 07 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno, piše na sajtu. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 07 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće od 07 do 21 sat. Nalozi za Jedinicu za patronažu primaće se u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 07 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 07 do 19 sati.

Tokom praznika Dana nezavisnosti, u utorak, 21.maja i u srijedu 22. maja 2019. godine, stanovnici glavnog grada imaće obezbijeđenu zdravstvenu zaštitu, koju će pružati izabrani doktori za odrasle i djecu u Domu zdravlja Podorica.

Potrebne zdravstvene usluge u prazničnim danima, građani mogu da dobiju u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta. Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, od 07 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno, piše na sajtu.
Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 07 do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće od 07 do 21 sat.

Nalozi za Jedinicu za patronažu primaće se u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 07 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 07 do 19 sati.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register