Beograd: Ukrupnila se Demokratska stranka

Objavljeno: 19.05.2019, 15:26

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Zajedno za Srbiju su se danas ujedinili i postali jedinstveni politički subjekt -Demokratska stranka (DS). Predsjednik DS Zoran Lutovac je rekao da će vrata ‘nove’ Demokratske stranke biti otvorena i za druge partije, udruženja, pokrete, i pojedince, kako bi se realizovalo najšire moguće okupljanje, odnosno jaka politička organizacija, koja će se zalagati za demokratske vrednosti. “Ujedinjujemo se danas, mi ovde prisutni, ali otvaramo vrata i svima onima koji žele da se bore sa nama za pravedniju i bolju Srbiju, za solidarnost, slobodu i demokratiju”, poručio je Lutovac, prenose beogradski mediji.

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Zajedno za Srbiju su se danas ujedinili i postali jedinstveni politički subjekt -Demokratska stranka (DS).

Predsjednik DS Zoran Lutovac je rekao da će vrata ‘nove’ Demokratske stranke biti otvorena i za druge partije, udruženja, pokrete, i pojedince, kako bi se realizovalo najšire moguće okupljanje, odnosno jaka politička organizacija, koja će se zalagati za demokratske vrednosti.

“Ujedinjujemo se danas, mi ovde prisutni, ali otvaramo vrata i svima onima koji žele da se bore sa nama za pravedniju i bolju Srbiju, za solidarnost, slobodu i demokratiju”, poručio je Lutovac, prenose beogradski mediji.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register