URA: Kombi i dalje u pritvoru

Građanski pokret URA se danas, kako je saopšteno, obratio Savjetu za građansku kontrolu rada policije i Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije sa zahtjevom “da razmotre slučaj oduzimanja kombija i da ti organi preduzmu mjere i radnje iz svoje nadležnosti da se ovaj slučaj razriješi“.

Policija je oduzela kombi koji je od 6. do 10 marta ove godine kružio ulicama Podgorice, u svrhu političkog performansa. Na kombiju je bila istaknuta fotografija aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, sa porukom “Kraj posljednjeg diktaktora”.

URA podsjeća da policija nije vlasniku kombija pružila informacije zbog čega je vozilo oduzeto i koja mu se krivična ili prekršajna djela, eventualno, stavljaju na teret. “Zbog toga osnovano sumnjamo da su kombi i njegov vlasnik kolateralna šteta političkog obračuna DPS-a sa našim pokretom”, navode u URI.

Objavio/la na 18:01. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-