Droga na školskom brodu ‘Jadran’?

Vojna policija je jutros na školskom brodu “Jadran” pronašla više desetina kilograma materije za koju se sumnja da je droga i tako spriječila namjeru kriminalnih grupa da zloupotrijebe krstarenje broda, saopšteno je iz Ministarstva odbrane (MO).

“Na osnovu operativnih radnji ovlašćenih službenih lica Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove, došlo se do saznanja da određene kriminalne grupe imaju namjeru da iskoriste krstarenje školskog broda “Jadran”, koje je bilo planirano za danas, 19. aprila 2019. godine, za sprovođenje kriminalnih aktivnosti. U ranim jutarnjim časovima, od strane vojne policije, izvršen je pregled i pretres školskog broda “Jadran”, pri čemu je pronađeno više desetina kilograma materije za koje se sumnja da se radi o psihoaktivnim supstancama”, navodi se u saopštenju MO.

O događaju je obaviještena Uprava policije i nadležno tužilaštvo.

Istragu zajedno vode Uprava policije i vojno-bezbjedonosni organi, a njome koordinira Više državno tuzilaštvo iz Podgorice.

Objavio/la na 12:14. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-